Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Rendelkező nyilatkozat az adó 1%-ról

2012.01.28

TUDNIVALÓKA BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

 

A kedvezményezett adószáma:

 

1

8

9

9

1

8

8

0

-

1

 

0

9

 

 

A kedvezményezett neve: HAJDÚSÁGI VÁNDOROK KÖZHASZNÚ TÚRAEGYESÜLET

 

Ezt a nyilatkozatot kizárólag akkor töltse ki, ha valamely társadalmi szervezet, alapítvány vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap javára kíván rendelkezni.

A nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely e lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abba a nyilatkozat elhelyezhető legyen.

 

FONTOS!

A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az Ön nevét, lakcímét és az adóazonosító jelét, adószámát pontosan tünteti fel.

 

 

SEGÍTSE ADÓJA 1 %-ÁVAL

A TERMÉSZETVÉDŐ, TERMÉSZETJÁRÓ PROGRAMUNKAT!

ADÓSZÁM: 18991880-1-09

 

 

Az idén is rendelkezhet az összevont adóalapját terhelő, a kedvezményekkel és az önkéntes kölcsönös pénztári egyéni számlára, valamint a nyugdíj-előtakarékossági számlára az Ön által átutalni rendelt összeggel csökkentett és befizetett adója 2×1 százalékáról. Az egyik 1 százalékot a külön törvényben meghatározott alapítvány, társadalmi szervezet vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap javára juttathatja.

A másik 1 százalékot valamely bíróság által bejegyzett egyház vagy a költségvetési törvényben meghatározott kiemelt előirányzat javára adományozhatja.

A lezárt borítékot a személyi jövedelemadó bevallásával együtt, azzal egy borítékban küldje meg az adóhivatalnak. Ha adójának 2×1 százalékáról rendelkezik, akkor mindkét nyilatkozatot egy borítékba tegye bele.

Ha Ön adóhatósági adómegállapítást kér, akkor a rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot az adómegállapítást kérő nyilatkozattal együtt, azzal egy borítékban küldje meg az adóhivatalnak.

A boríték a ragasztott felületére átnyúlóan saját kezűleg írja alá!

Ha Ön az adóhatósági adómegállapítás választását a munkáltatójánál jelenti be vagy munkáltatói adómegállapítást kér, akkor a rendelkező nyilatkozatait tartalmazó borítékot is a munkáltatójának adja át.

Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal