Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

MTSZ tagságikártya regisztráció 2017.

Kedves Túratárs!

A Hajdúsági Vándorok Közhasznú túraegyesület 2017-ben is a Magyar Természetjáró mtsz_tagszervezeti_kartya_hatoldal_2017_belyeg.jpgSzövetség (MTSZ) tagszervezete, így tagjainknak lehetősége van MTSZ tagkártya igénylésére! Jelenleg két típusú kártya került kiadásra.

Az egyik a tagszervezeti kártya, amely díjtalanul igényelhető, mellyel az MTSZ kiadványai kedvezményesen megvásárolhatók, valamint ennek a kártyának meglétével kedvezményes áron (4900 Ft helyett 1500 Ft) igényelhető a Természetjáró kártya mellyel már komoly kedvezmények érhetők el. A kedvezmények listáját letölthetitek >>ide<< kattintva.2017_teka_elooldal_minta.jpg

Ha már a tavalyi évben rendelkeztél MTSZ kártyával, egy megújító bélyeget fogsz kapni, ha új belépő tag vagy, egy új tagkártyát fognak a rendelkezésedre bocsájtani.

A Természetjáró kártyát jelenleg  egy nyilatkozat kitöltésével, kizárólag személyesen, az MTSZ központban lehet megigényelni.2017_teka_hatoldal_minta.jpg

További részletek >>ide<< kattintva érhetők el!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az MTSZ kártya igényléséhez vagy meghosszabbításához kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot:

Név:

Anyja neve:

Születési hely:

Születési idő:

Tavalyi kártya száma (ha volt ilyen):

Email címed:

MTSZ képesítés  (ha van: túravezető - szakág és fokozat megjelöléssel, útjelző vezető, minősített jelzésfestő, vizsgabiztos, vizsgaszervező, versenybíró)

MTSZ minősítés (ha van: érdemes természetjáró, kiváló természetjáró)