Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Város ünnep Rudabányán

2013.08.21

Programok:

Rudabánya környékén egy rövid gyalogtúrát teszünk a régi bánya területén. Ezután részt veszünk VI. Városnapi ünnepen, amelyre szeretettel várnak bennünket a rudabányai ismerősök. Közös slambucfőzés Molnár Józsival és a helyi programokat is megtekintjük.

 

Indulás: 2013.08.31 reggel 6-órakor a Halasi fekete Péter térről

Érkezés: valamikor este                                                                  

Részvételi díj: 3500 Ft/fő, amely tartalmazza az útiköltséget és egy adag slambuc árát.                                                                                               Jelentkezni csak telefonon Tóth János túravezetőnél,

tel: 06-70-378-1902

 

 FONTOS!                                                                                                     A jelentkezés csak a részvételi díj befizetésével válik érvényessé!   Aki a túrát az indulási dátumtól számított öt napon belül lemondja, az gondoskodjon másik személyről maga helyett, mert a befizetett pénzt lemondás esetén nem tudjuk visszatéríteni! Ha a túra rendkívüli időjárás, vagy más ok miatt elmarad, akkor a befizetett összeget visszatérítjük! A program változtatás jogát fenntartjuk!  Megértéseteket köszönjük!

A túrán mindenki a saját felelősségére vehet részt!